Termeni si conditii

Termeni si conditii

 

   Bine ati venit pe pagina web www.mondotrade.ro!

 

   Va rugam sa luati act de  termenii si conditiile de utilizare ale acestui website asa cum sunt prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga conventie (contract) dintre parti.

 

   MONDO TRADE S.R.L., denumita in cele ce urmeaza si COMPANIA, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.mondotrade.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

 

·        Aplicabilitate

 

   Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile din domeniul sistemului de plati online / card.ro si pentru care COMPANIA  are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul www.mondotrade.ro vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.

 

   In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

 

·        Drepturi de autor

 

   MONDO TRADE  este autorul Site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea Companiei  sau sunt licentiate de MONDO TRADE  pentru a fi folosite.

 

·        Licente de utilizare

 

   MONDO TRADE va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea companiei  Aceasta licenta nu include:

 

o       revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;

o       download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;

o      utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

 

   Compania   va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a Site-ului atata vreme cat acest link nu descrie compania  sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii BESTOIL  fara acordul prealabil scris al MONDO TRADE .

 

   Continutul Site-urilor, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al  companiei .

 

·        Marci

 

   Marca BESTOIL, marca MONDO TRADE si marca BESTOIL SUPER LUB, sunt marci  marca inregistrata, detinute de  catre MONDO TRADE. Domeniul mondotrade.ro este detinut de catre MONDO TRADE SRL. Utilizarea acestor marci, a domeniului sau a numelui BESTOIL SUPER LUB sau MONDO TRADE, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a MONDO TRADE este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat licentele acordate de catre MONDO TRADE, conform cu cele de mai sus.

 

·        Conditii de utilizare. Garantii.

 

   Site-ul este furnizat de catre MONDO TRADE  pe o baza “asa cum este” si “atat cat este disponibil”, „la comanda „ MONDO TRADE  nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la MONDO TRADE  sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, MONDO TRADE  fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. MONDO TRADE nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. MONDO TRADE  nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

 

   Serviciile si produsele prezentate pe Site-uri nu se constituie intr-o oferta de niciun fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o oferta din partea MONDO TRADE  veti accesa sectiunea Cerere de oferta unde veti completa formularul prezentat.  MONDO TRADE si rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarii dumneavoastra.

 

·        Securitate

 

   Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat MONDO TRADE  pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.

 

   Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

·        Comunicari

 

   Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale Sistemului de plati online / card sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. Sistemului de plati online / card isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

 

   Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati Sistemului de plati online / card si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul Sistemului de plati online / card si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral Sistemului de plati online / card sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

 

   Sistemului de plati online / card nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. Sistemului de plati online / card poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un Site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

 

·        Politica de confidentialitate

 

   Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

           Legislatie

 

   Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul MONDO TRADE . In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul MONDO TRADE.

 

Contact

 

MONDO TRADE SRL

Str.Gh. Doja nr. 225

Tg.Mures

Romania

Tel:0365.401.084(general) sau 0365.430.040(comercial)

Fax:0265.253.047(general) sau 0365.430.043(comercial)

Email:office@mondotrade.ro (general) sau comenzionline@mondotrade.ro (comercial)

Cont:

C.U.I.:3102412;

Atribut fiscal cal R;

Vezi produsele din gama Mol
Vezi produsele din gama Daewoo
Vezi produsele din gama Mondo trade
Vezi produsele din gama B.p.
Vezi produsele din gama Moly
Vezi produsele din gama Orlen
Vezi produsele din gama Castrol
Vezi produsele din gama Mobil
Vezi produsele din gama Shell

25

Sus