Cum primesc

    Costul de tranport al comenzii va fi calculat şi afişat în coşul de cumpărături fiind calculat în funcţie de greutatea articolelor din coş.
    Livrarea comenzii dumneavoastră poate fi efectuată pe baza obţiunii dumneavoastră, prin curierat rapid 1-2 zile lucrătoare sau prin Poşta Română livrare în 3-5 zile lucrătoare.
    În cazul livrării prin curierat rapid dacă adresa de livrare indicată de dumneavoastră este în afara zonei de acoperire a firmei de curierat, tariful de tranport va cuprinde şi costuri suplimentare ce vor fi calculate în comandă.
   În cazul în care aţi obtat pentru livrare prin Poşta Română, veţi primi în cutia poştală un aviz al Poştei Române, coletul cu articolele comandate urmând a fi ridicat de la oficiul poştal indicat în aviz.
    Articolele comandate pot fi ridicate şi direct de la sediul nostru din strada Gheorghe Doja nr.225-Magazin Premio după confirmarea telefonică a comenzii lansate online. Dacă obtaţi pentru această ultimă variantă, vă rugăm să bifaţi în comanda dumneavoastră "Ridicare din magazin".
Vezi produsele din gama Daewoo
Vezi produsele din gama Shell
Vezi produsele din gama Mobil
Vezi produsele din gama Aral
Vezi produsele din gama B.p.
Vezi produsele din gama Prevent
Vezi produsele din gama Orlen
Vezi produsele din gama Mondo trade

26

Sus